Хей! Благодаря ви, че се отбихте и искате да научите повече за мен!


Аз съм МАЯ,човека зад обектива.

През 2019г. положих основите на „𝕄 𝔸 𝕐 𝔸 Portraits“.Ще започна с това,което ме вдъхновява постоянно да продължавам да творя и да се развивам и това е неукротимото желание да преоткривам.Усещането да разказвам още и още за споделените емоции с хората. Обичам да създавам красота.Обичам да показвам на света, светът през моите очите.

Обичам начина, по който Фотографията влияе на хората и това как може да промени настроението на човек, преминавайки от една емоция в друга и то само за няколко секунди.Когато говоря за това, имам предвид истинско пътешествие сред цветове, светлини и форми. Това е пътешествие сред настроения, емоции и адреналин. Благодарение на тази моя страст, обикновени идеи се превръщат в изтрел, пълен с емоции.

Всъщност не разбрах как се озовах в света на Фотографията, но винаги съм знаела, че този свят работи по свой мистериозен начин.

Обожавам да снимам хора и да ги карам да се чувстват още по-красиви, отколкото всъщност са.

Какво Казват Моите Клиенти!

Пенчо Георгиев

1 / 7

"Уникално ниво !!! Благодаря за професионалното отношение и толерантност. Ще се радваме да направим още прекрасни снимки в бъдеще. Не се чудете хора, всичко в едно, професионалното ниво, което търсите. Точност, коректност и професионализъм, това е M A Y A Портрети !!!"

1 / 7