Бременни

Ще ставаш мама ... запази момента завинаги!!!

Между майката и нейните деца съществува вечна връзка. Връзка, която надхвърля времето и пространството и надхвърля нечие въображение. От деня, в който една жена разбере, че е бременна, живота й се променя тотално и започва нова фаза от живота й. Със сигурност това е нещо, което тя ще запомни до края на живота си и затова, аз съм тук,за да й помогна да улови цялото това удивление и прекрасност и да я придружа през това нейно пътуване.

Ще попитате Как? - С помощта на моя обектив и деликатен вкус към фотографията ми за бременни и новородени.Аз съм повече от радостна да приветствам всяка бъдеща мама, която желае да предприеме това артистично пътешествие с мен. Не е необходимо да се чувствате притеснени или нервни, ние ще седнем и ще си поговорим за това какво харесвате и какво чувствате, а аз ще направя всичко останало, което е необходимо, за да организирам вашата фотосесия свързана с майчинството.

Знам, че това е особен и специален момент в живота ви, така че 100% ще бъдете развълнувани - вероятно дори повече от развълнувани.Аз ще бъда до вас давайки ви шанс да обезсмъртите всички онези чувства, които растат вътре във вас като на филм. Харесвам деликатните и артистични фотографии, така че наистина няма да се чувствате некомфортно пред обектива ми. Лекото докосване на ръцете по шията, деликатен профил, пълен портрет с цялата нежност на мама, очакваща своето дете. Обичам да улавям тези чувства и моменти, за да можете да ги запазите чрез времето и промените. Е, когато разглеждате резултата, няма да повярвате, че това сте били вие!

Това е магията на фотографията за майчинство.Както казах да станеш майка е пътуване и аз ще бъда до вас и когато малкото ви бебе се роди. Предоставям ви и възможност да направите в последствие фотосесия на вашето новородено в удобната обстановка на вашия,собствен дом. Класическа черно-бяла или цветна, с прилив на творчество, за да превърнете първите седмици от живота на вашето бебе в произведение на изкуството ... е, всяко бебе е произведение на изкуството, така че просто трябва да уловим магията! Ще се радвам да споделя с вас и вашето семейство още повече - специална фотосесия за семейни портрети, в която можем да станем по-луди и креативни, оставяйки любовта да тече между вас, вашия партньор и вашите деца.

Работя с всеки от клиентите си, за да създавам не само красиви фотографии, но и да създавам спиращо дъха изкуство и съдържание.

Първата стъпка към това е да резервирате дата и час. Можете да резервирате Вашето портретно изживяване чрез моя уебсайт или можете да насрочите консултация, ако не сте сигурни дали все още трябва да резервирате или не. За да си запазите дата и час, за резервация е необходима предплащане в размер на -30% от цялата сума на услугата. Това предплащане се приспада от общата дължима сума, така че не се притеснявайте!

Вашите портрети са Вашето изживяване

Снимки, които ще цените през следващите години.